„Szívesen látjuk és elvárjuk kendteket,Otthon ne maradjon még az se, aki beteg!”
A Magyarországi Tájházak Szövetsége 2018-ban is megszervezi a már hagyományos, a tájházak összefogását  jelképező, az értük dolgozó lévő közösséget megerősítő rendezvényét, a Tájházak Napját. A tájházak Szent György napjához közeli ünnepélyes tavaszi kapunyitása alkalom arra is, hogy tavaszi, nyári programajánlatukra, eseményeikre felhívják a leendő tájházlátogatók figyelmét.
“Hiszünk abban, hogy közös gondolkodással, összefogással sikerül sok látogatót vonzó, gazdag kínálatot kialakítani, majd a megélt élmények arra ösztönzik vendégeinket, hogy az év többi napján is ellátogassanak az egyre gazdagodó, sok élményt nyújtó tájházakba, és megismerjék az azokat működtető közösségeket.”
A Tájházszövetség az országos és határokon is átnyúló kezdeményezés szervezését, a jelentkezések regisztrálását, a beérkező információs anyagok kommunikációs felületekre történő továbbítását, valamint a központi kommunikáció biztosítását vállalja, a programok tervezéséhez és megvalósításához szakmai tanácsadást nyújt.
A magyarországi és a határainkon túli magyar vonatkozású tájházakat megszólító eseménysorozat 2018. április 28-29-én zajlik, csatlakozni 2018. február 12-ig, a mellékelt Jelentkezési lap kitöltésével és a majnarmarti@-t-online. hu címre történő elküldésével lehet.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support