Sajtóközlemények

FELPÉCI ÉS SZADAI TÁJHÁZALAPÍTÓK, AKIK PÉLDAKÉPEKKÉ VÁLTAK

A Magyarországi Tájházak Szövetsége 2020. szeptember 4-i közgyűlésén szakmai elismerések átadására is sor került. Az Év tájházvezetője elismerést Dombi Alajosné, a Felpéci tájház vezetője, a Szablyár Péter Emlékplakettet Novák Lászlóné, a Szadai tájház vezetője vette át.

Tizenöt éve született a Tájházszövetség

Átadták az Év tájházvezetője elismerést és a Szablyár Péter Emlékplakettet a Magyarországi Tájházak Szövetsége ünnepi közgyűlésén

Átadták az "Év tájházvezetője" díjat

2017. április 8-án megtartotta tisztújító közgyűlését a Magyarországi Tájházak Szövetsége a szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeumban. A rendezvényen átadták az idei "Év tájházvezetője" díjat a kiemelkedő tájházvezetői, hagyományőrző és közösségteremtő munka elismeréseként.

ÉRMELLÉK BÜSZKÉLKEDHET AZ „ÉV TÁJHÁZVEZETŐJÉVEL”

A Magyarországi Tájházak Szövetsége 2015. május 9-i éves közgyűlésén az előző évekhez hasonlóan átadták az „Év tájházvezetője” szakmai elismerést.
Ebben az évben a cím birtokosa az Érmellékről származó dr. Kéri Gáspár fogorvos, a Gálospetri és az Érszalacsi Tájházak alapítója és fenntartója, aki magas színvonalú tájházvezetői, néprajzi és múzeumépítő munkája elismeréseként méltán vehette át az „Év tájházvezetője” díjat a Tájházszövetség elnökségétől.

Oldalak

Feliratkozás RSS - Sajtóközlemények csatornájára