Meghívó a Magyarországi Tájházak Szövetsége Észak-Magyarországi Regionális Találkozójára 2015. február 27-én, pénteken 10 órára Helyszín: KERECSEND, Közösségi Ház (Fő u. 55.)
9.30 – 10.00    Regisztráció10.00 – 10.15     Köszöntők: Berecz Lászlóné É-M-i elnökségi tag, Sári László Kerecsend község polgármestere
10.15 – 10.45    Magyarországi Tájházak Szövetsége rendkívüli közgyűlése    Napirend: A Szövetség Alapszabályának módosítása    Előadó: dr. Páll István a Szövetség elnöke, Hegedűsné Majnár Márta ügyvezető
10.45 – 11.00    „Mátrai Múzeumok Éjszakája”, „Tájházak Napja a Mátrában” Előadó: Kápolnai Nagy Ágnes elnök, Mátra Jövője Turisztikai Egyesület11.00 – 11.15    „Így csináljuk mi” Rendezvények a Sóstói Múzeumfaluban Előadó: Nagyné Bősze Katalin megbízott igazgató
Kávé szünet
11.45 – 12.00    „Tájházak Napja Terényben” Előadó: Brozsó Andrásné polgármester12.00 – 12.15     „Tájházak Napja és más programok a noszvaji Gazdaházban” Előadó: Csorba Erzsébet múzeumvezető12.15 – 13.15    Hozzászólások, eszmecsere13.30 – 14.00    Ebéd (díja a helyszínen fizetendő)14.00 – 15.00     A Kerecsendi Tájház megtekintése Ercsényi Károly tájházvezető kalauzolásával
A rendezvényen való részvétel előzetes regisztrációt igényel!Kérjük, hogy az érdeklődők a mellékelt jelentkezési lapot 2015. február 23-ig küldjék el az alábbi címre:Berecz Lászlóné Zsuzsa 3400 Mezőkövesd, Kisjankó Bori u. 5. e-mail: info@matyofolk.hu Tel: 30/228-7119
A találkozóra mindenkit szeretettel várunk!