Kakucsi Tájház


Cím: Kakucs, Fő u. 136.
Megye: Pest
Nyitva tartás: 2020. április 26. vasárnap
Belépődíj: ingyenes

Kapcsolattartó: Királyfalvi Zsóka
Tel./fax: 30/545-8807

Tájházak Napja 2020: 

TÁJHÁZAK KERÉKPÁRNYEREGBŐL

Az országos Tájházak Napja programsorozathoz kapcsolódóan kerékpáros családi túrát szervezünk, mely során a környékbeli tájházakat látogathatod meg, így egyszerre bicajozhatsz és a tájházakat is megismerheted.

Tájházak Napja 2019: 

TÁJHÁZAK KERÉKPÁRNYEREGBŐL
Sok szeretettel - frissítővel, finom falattal- várjuk a kerékpárosokat egész nap.
A menetlevélre pecsétet, a csuklóra barátságkarkötő, a nyakba pedig egy tájházi kerékpáros-emléklapot adunk. Aki nem siet, annak lehetősége lesz kézműveskedni és fotózkodni is.

Tájházak Napja 2018: 

Tájházak kerékpárnyeregből: Az országos tájházak napja programsorozathoz kapcsolódóan kerékpáros családi túrát szervezünk, mely során a környékbeli tájházakat látogathatod meg, így egyszerre bicajozhatsz és a tájházakat is megismerheted. A túrát teljesítheted kis, közepes vagy nagy körben teherbírásodnak és kedvednek megfelelően. Minden állomáson szeretettel várunk valami meglepetéssel. Résztvevő tájházak: Zrumeczky Dezső Művelődési Ház- Inárcsi Tájház, Ócsai Tájház, Bugyi Tájház, Sári Szlovák Udvar (Tájház és Rétesház), Felsődabasi Nemes Kúria, Dabas-szőlősi Tájház, Dabas-Gyóni Tájház, Bagolyfészek Kézművesház, Sváb néprajzi gyűjtemény, Kakucsi Tájház

Share/Save