A Fertő-táj idén ünnepli világörökséggé nyilvánításának 15. évfordulóját.A megnyitót Nagycenken 10 órai kezdettel a Széchenyi-emlékév tiszteletére a Széchenyi-kastélyban tartjuk.
Látogassák meg a tíz világörökségi településen ezen a napon kínált érdekes programjainkat! Idén a települési attrakciók mellett minden faluban egy-egy ősi mesterséggel is megismerkedhetnek. (Egyes helyszíneken a program ingyenességének előfeltétele az, hogy korábban már más programokon részt vettek! Lásd az egyes helyszínek melletti megjegyzést!) A részvételt az egyes programokon a helyi szervezők pecséttel igazolják.A kiállítások megtekintésének utolsó időpontja 16.30. A programokat 18.00 órai kezdettel Fertődön a Kulturális és Szolgáltató Központban (Fertőd, Bartók Béla u.5.) zárjuk. A résztvevők között, akik a nap folyamán legalább három település programján részt vettek, értékes nyereményeket sorsolunk ki, melyeket a rendezvény védnökei adnak át. A záró rendezvényen fellép a Soproni Testvériség néptánc együttes.
vilagoroksegnap.hu

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support