Újra nyit a Sóstói Múzeumfalu!
Az eddigi gyakorlattól eltérően már márciustól nyitjuk kapuinkat. Ötvözni fogjuk a március 15-ei megemlékezést egy kis játékossággal és népi elemekkel: kicsik és nagyok is találhatnak maguknak érdekes programot.
A rendezvény napjain kincsvadász játékkal teszteljük a gyerekek tudását és figyelmét: ha sikeresen teljesítik a feladványokat, apró ajándékkal kedveskedünk nekik. Kézműves foglalkozás keretein belül pedig változatos remekműveket barkácsolhatnak a vállalkozó kedvű gyerekek. S hogy legyen mit hazavinni, vásárfiát a standokon szerezhetnek be a családok.
Jegyáraink kedvezményesen 1.000 forintos felnőtt és 500 forintos diák/nyugdíjas áron válthatóak meg. 6 év alatt és 70 év felett a belépés ingyenes. Március 15-én pedig díjmentesen látogatható a Múzeumfalu!
Mindenkit nagy-nagy szeretettel várunk!

dátum

2022 márc 12 - 15
Expired!

időpont