Bodrogkisfaludi Tájház

Cím: 3917 Bodrogkisfalud Templom u. 9.
Megye: Borsod-Abauj-Zemplén
Nyitva tartás: 2019. április 27, szombat 10:00-16:00, 2019. április 28., vasárnap 10:00-16:00
Belépődíj: ingyenes

Kapcsolattartó: Csicsek Dezsőné
Tel./fax: 47/396-307
E-mail: csieva@citromail.hu

Tájházak Napja 2019:

A Tájházak Napján a Bodrogkisfaludi Tájház ingyenes belépést biztosít a látogatóknak. A tájházat működtető egyesület képviselője nem tud folyamatosan a helyszínen tartózkodni, érkezés előtt kérjük telefonon hívják Csicsek Dezsőnét a 06/30/458-2436-os telefonszámon. Minden érdeklődőnek szívesen áll a rendelkezésére!

Tájházak Napja 2018:

Bodrogkisfaludon 18 éve működik a Tájház, amely a Dél-Zemplénre jellemző viseleteket, a helytörténet megőrzött tárgyait és egy XIX. századvégi parasztházat mutat be a tisztaszobától a kamráig szakmai vezetéssel.
A Bodrogkisfaludért Közhasznú Egyesület tagjai garantálják a szíves vendéglátást: a tájház udvarán épített kemencében szilvás, túrós kelt tészta, kenyérlángos, cipó készül. Így lesz ez 2018. április 28-án is.
Ezen a napon kis állatbemutatót is szervezünk: nyuszi, kiskacsa, bárány, kecskegida, csirtke stb. teszi élővé a falusi udvart.
Április 28-án, szombaton hagyományőrző gyermekműsor is lesz, 29-én vasárnap egész napos nyitvatartás, helytörténeti érdekességek, tárlatvezetés.  "    PERESZLE Hagyományőrzők műsora Szerencsről (népi ének és furulya, hegedű, ütőgardon). Kezdési időpontja: április 28., szombat 11 óra