Sajtóközlemények

Tizenöt éve született a Tájházszövetség

Átadták az Év tájházvezetője elismerést és a Szablyár Péter Emlékplakettet a Magyarországi Tájházak Szövetsége ünnepi közgyűlésén

Átadták az "Év tájházvezetője" díjat

2017. április 8-án megtartotta tisztújító közgyűlését a Magyarországi Tájházak Szövetsége a szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeumban. A rendezvényen átadták az idei "Év tájházvezetője" díjat a kiemelkedő tájházvezetői, hagyományőrző és közösségteremtő munka elismeréseként.

ÉRMELLÉK BÜSZKÉLKEDHET AZ „ÉV TÁJHÁZVEZETŐJÉVEL”

A Magyarországi Tájházak Szövetsége 2015. május 9-i éves közgyűlésén az előző évekhez hasonlóan átadták az „Év tájházvezetője” szakmai elismerést.
Ebben az évben a cím birtokosa az Érmellékről származó dr. Kéri Gáspár fogorvos, a Gálospetri és az Érszalacsi Tájházak alapítója és fenntartója, aki magas színvonalú tájházvezetői, néprajzi és múzeumépítő munkája elismeréseként méltán vehette át az „Év tájházvezetője” díjat a Tájházszövetség elnökségétől.

FELVIDÉKRE KERÜLT AZ „ÉV TÁJHÁZVEZETŐJE” SZAKMAI ELISMERÉS

 2014. május 10-én tartotta éves közgyűlését Szentendrén, a Szabadtéri Néprajzi Múzeumban a Magyarországi Tájházak Szövetsége. A közgyűlésen ünnepélyes keretek között díjazták az Év tájházvezetőjét. Idén a cím birtokosa Duba Ernőné, a garamszentgyörgyi Duba Tájház irányítója lett, akit magas színvonalú tájházvezetői, hagyományőrző és közösségteremtő munkája elismeréseként egyöntetűen javasolt a szervezet elnöksége a szakmai elismerésre.

Oldalak

Feliratkozás RSS - Sajtóközlemények csatornájára